utorak, 8. listopada 2013.

Mars u sideralnom znaku Lava od 5.10. do 26.11.2013.

Mars je ušao u sideralni znak Lava nakon debilitacije u Raku. Točka gdje se spajaju vodeni znak Raka (pod vladavinom Mjeseca) i vatreni znak Lava (pod vladavinom Sunca) predstavlja točku prekretnicu u zodijaku. Zodijak je izvorno bio podijeljen na dvije polovice; jednom je vladalo Sunce, a drugom je vladao Mjesec. Upravo u ovoj točci; između Raka i Lava je granica između te dvije polovice. Kasnije je nebo podijeljeno na ostale znakove i tim znakovima je dodana vladavina graha ili planeta.
Prelazak Marsa u sideralni znak Lava predstavlja pomicanje energije aktivnosti u drugo polje, odnosno drugu polovicu zodijaka. To znači da nam predstoji promjena u dinamici, energičnosti i aktivnosti općenito. Mogli bi reći da je sada vrijeme za akciju ili vrijeme da se krene u obavljanje onoga što se dugo planira, a za što možda nismo imali hrabrosti. Mars je u Raku bio debilitiran i možda pomalo neodlučan, bilo mu je potrebno posebnog truda da postane ponizan. Ali sada, u vatrenom Lavu, Mars može manifestirati svoje odlike vođe, lidera, ratnika, kreatora i stvaralačkog genija.


Evo što klasični testovi đjotiša kažu o Marsu u Lavu:
Mars u Lavu (izvor: Saravali - Kalyana Varma):
Ako je Mars u Lavu osoba je nestrpljiva, hrabra, imati težnju ili namjeru da uzme tuđi novac i djecu, voljeti će živjeti u šumi, voljeti jesti meso, izgubiti će prvog supružnika, ubijati će zmije i životinje i neće imati djecu. Biti će uvijek vrlo aktivna u svom poslu i neće vršiti dobrotvorna djela (milostinju i slično).



Kada se Mars nalazi u znaku Lava osoba je izuzetno sretna zbog svojeg supružnika i djece, pobjeđuje svoje neprijatelje, vrlo je marljiva, hrabra i posjeduje znanje o politici.
(Đataka Bharnam - Pundit Dhundirađa)



Dakle, Mars je u Lavu: kreativan, ambiciozan, stvaralački nadahnut, nestrpljiv, samopouzdan, autoritativan, dobar organizator, strastven, dinamičan, agresivan i destruktivan, spreman na rizik, romantičan, impulzivan, arogantan... nastavi niz ;) 

 

Nema komentara:

Objavi komentar