četvrtak, 26. lipnja 2014.

Kakvi su Ovnovi u ljubavi?

Zbog snažnog utjecaja sideralnog znaka Ovna zaključiti možemo da je u karakteru i nastupu prisutan temperament i određena "žestina". Zbog visoke energije Ovan u ljubavnom smislu voli izazove. Ne boji se nadmetanja i kompeticije jer je uvjeren u svoju pobjedu. Pošto je to prvi znak zodijaka voli biti prvi u svemu, pobjednik i osvajač.
Zbog svega toga Ovnovi u ljubavi mogu biti napeti ili dominirajući. Da bi potvrdili težnju za dominacijom trebamo pogledati položaj Marsa koji je vladar ovog znaka.
Zbog ovakvih odlika Ovan se ponekad može ponašati kao egoista, posesivan ili snažno zaštitnički nastrojen prema svemu i svima što smatra svojim. To je samo manifestacija njegove potrebe da zaštiti sebe i druge. U svakom slučaju Ovnovi su hrabri, smjeli, aktivni i visoko energični.
U odnosima Ovan može pokušati biti kontrolor ili motivator. On je taj koji pokreće stvari. Zbog visoke energije ponekad izgleda kao da Ovan pokušava pobijediti voljenu osobu, to je njegov način pokazivanja ljubavi.
Inovativnost je također odlika Ovna što znači da su njemu potrebni novi izazovi ili stalno pokretanje i osvajanje. Kao rođeni inovator i vođa on treba imati osjećaj da pobjeđuje, da otkriva nove stvari i nove ljude, da napreduje prema željenom cilju. Ovnu je jednostavno poprilično teško skrasiti se i biti miran i stabilan u određenoj dugoročnoj vezi.
Ilustracija- Halle Berry i Nikola Tesla; ascendent u sideralnom znaku Ovna



Nema komentara:

Objavi komentar