ponedjeljak, 12. kolovoza 2013.

Venera u Djevici - praktičan primjer: Shania Twain

Jučer smo se bavili Venerom u Djevici, a u sljedećim danima ćemo pogledati nekoliko slavnih osoba koje imaju Veneru u sideralnom znaku Djevice. Prva na redu je Shania Twain.


Iako nam je vrijeme rođenja nesigurno, ali na temelju donjih uvida vrlo vjerojatno (28.8.1965, Winsdor, Ontario, Canada, 15:00, iz nepotvrđenog izvora) ono što možemo vidjeti su Mjesec i Venera u znaku Djevice. Ako ascendent postavimo u znak Strijelca (po datom vremenu rođenja) onda su Mjesec i Venera u desetoj kući; izuzetno utjecajni u polju karijere. Jupiter u sedmoj kući partnerstva poništava debilitaciju Venere u polju karijere što označava ogromnu pomoć supruga u karijeri. Mjesec i Venera u desetoj kući govore o privlačnosti koja se manifestira na vanjskom nivou. Ovdje je i Arudha Lagna (AL) koja označava vanjsku sliku ili način na koji okolina doživljava osobu. Venera i Mjesec u Djevici u ovom slučaju daju izuzetno lijepu i privlačnu osobu. 



Zanimljivost povezana sa Shaniom je ta da je 2009 godine od strane znanstvenika sa sveučilišta u Torontu i u Sad Diegu proglašena za "Savršeno Lice". Rezultati ovog istraživanja upućuju da njezino lice ima savršen omjer geometrijske kompozicije temeljene na matematičko-umjetničkim mjerama poznate kao pravilo "zlatnog reza". Eto što čini Venera u Djevici (savršenstvo) zajedno sa Mjesecom (privlačnost) na vrhu desete kuće (karijera) i Arudha Lagne (vanjska slika osobe).
(Detalji o tom istraživanju su ovdje: http://news.bbc.co.uk/2/hi/8421076.stm) 


Druga zanimljivost je da je Shania dugogodišnji vegetarijanac. 2001 godine je od strane PETA-e proglašena za "Najseksi vegetarijanca". Evo njenih riječi o tome: "Ne jedem meso, ribu ili jaja. Ništa što je moralo umrijeti ... mislim da ima nešto čudno u tome da se jede nešto što je živjelo." :)


Nema komentara:

Objavi komentar