subota, 14. studenoga 2015.

Eksplozivni karakter konjunkcije Marsa i Rahua

Mars i Rahu konjunkcija djeluje već neko vrijeme. Svi se sjećamo 11. 9. 2001. Tada je na nebu vladala konjuncija Marsa i Ketua. To je donijelo naglu i neočekivanu manifestaciju krajnjeg fanatizma. Mjesečevi čvorovi Rahu i Ketu predstavljaju krajnosti, a konjunkcija sa zloćudnicima, u ovom slučaju Marsom, donosi intenzitet agresivanosti do samih ekstrema. Trenutna konjunkcija Rahua i Marsa u tranzitu pratiti će nas do 24.12.2015.
U natalnoj karti SAD u trenutku 11.9.2001. god mjesečevi su čvorovi u tranzitu aktivirali položaje 4 planeta: Mars, Sunce, Jupiter, Venera. Kada se tranzitu čvorova pridružio Mars desilo se to što se desilo.
Jučer se desio masakr u Parizu. Čvorovi u tranzitu u natalnoj karti Francuske ativiraju također položaje 4 elementa u natalnoj karti: Merkur, Sunce, Venera i os Rahua i Ketua. Mars je opet ovdje i dodaje svoj bijes, agresiju tako da čvorovi agresivno manifestiraju svoj utjecaj.
Trenutno su čvorovi Rahu i Ketu u tranzitu u sideralnoj Djevici i Ribama. Ako na osi između Djevice i Ribe imate grupe planeta ili važnih položaja u natalnoj karti jednostavno se čuvajte i držite se striktno u ravnoteži.



Nema komentara:

Objavi komentar