srijeda, 4. studenoga 2015.

Venera, Mars i Rahu

Mars i Venera se u konjunkciji približavaju Rahuu. Spoj Venere i Marsa je strastvena i moguće nasilna kombinacija. Rahu je manipulator ili mistik sa skrivenim motivima. U sljedećim danima pazite na uravnoteženost u odnosima jer se lako može desiti da nas ponesu strasti te primame iluzije i obmane.
Ovakve okolnosti su posebno delikatne za Veneru. To znači da u sljedećih 5 do 7 dana možemo očekivati nepredvidive događaje, okolnosti koje su teške za kontrolirati i predstavljaju manifestaciju negativne karme pogotovo za sve vas koji imate utjecaj Marsa i Rahua na Veneru u vašoj natalnoj karti. Zato se mogu desiti sukobi, ponižavanje, uvrede, grube manipulacije pa čak i nasilje. Takve situacije mogu biti povezane sa ženama ili ženstvenošću jer Venera naravno predstavlja žene te sve što je žensko ili namjenjeno ženama. Ako ste napravili nepravdu ženi/ženama sada je trenutak u kojem vas može stići kazna.
Svim ženama preporučam oprez jer ovi zloćudni elementi utječu na sve što je žensko.
Na sreću Venera će se brzo odmaknuti od Marsa i Rahua. Sljedećeg tjedna u utorak je uska konjunkcija Marsa i Rahua dok je Venera udaljena 3 stupnja od ove eksplozivne kombinacije. Prošle godine je u blizini trenutka ovakve konjunkcije srušen malezijski avion iznad Ukrajine. Ove godine predviđam pomračenje umova, borbe ego-tripova koji su ustvari prazni i nesnalažljivi slabići i nemaju integriteta ili čvrstih temelja. To je post izborni period u Hrvatskoj pa ajmo vidjeti što će nam sve to donijeti.
Takav utjecaj će trajati neko vrijeme iako će brzo slabiti. U drugoj polovici novembra neki će biti pozvani na odgovornost, pogotovo onu političku. Suočiti ćemo se sa strahom od promjene i krutošću na tom nivou. Neki se ne mogu/žele promijentit iako je nužno za opstanak da se preuzme odgovornost za promjenu. Sunce se polako približava Saturnu, ali o tom potom.
Venera zadnjeg vikenda novembra napušta društvo Marsa i Rahua (možemo odahnuti) i tada počinje kratak period sklada i ravnoteže. Mars sa Rahuom ostaje do Božića ove godine tako da nas do kraja godine prati ova eksplozivna kombinacija.


Nema komentara:

Objavi komentar