nedjelja, 24. siječnja 2016.

7 STVARI NA KOJE TREBATE OBRATITI PAŽNJU TOKOM PERIODA RETROGRADNOG JUPITERA OD 8.1.DO 9.5.2016.

1 – Za očekivati je zakašnjenje, razočarenje i frustraciju općenito na područjima edukacije, stjecanja znanja, morala i vrijednosti u društvu, a pogotovo na područjima na kojima djeluje Jupiter u vašoj natalnoj karti. Možemo imati osjećaj kao da se treba uložiti puno više rada, energije i vremena u ostvarenje onoga što želimo, kao da plivamo protiv struje. S druge strane retrogradni pogled je povoljan za okretanje prema tradiciji i restauraciji vrijednosti iz prošlosti.
2 – Lekcije koje su povezane sa položajem Jupitera se trebaju ponoviti mnogo puta. Duša traži potvrdu, a to se dešava zbog snažne želje koja nije ispunjena u prošlosti.
3 – Pojavljuje se potreba da se preuzme odgovornost prema znanju i mudrosti. Odgovornost za stjecanje znanja i podučavanje.
4 – Također je potrebno da se preuzme odgovornost za moral i visoku životnu etiku. Odgovornosti se pojavljuju zbog zloupotrebe (ili nezadovoljene želje) u prošlosti na tim nivoima.
5 – Vrlo je važno preuzeti odgovornost za odnos sa učiteljem, guruom, mentorom, instruktorom, trenerom, konzultantom i slično. U retrogradnosti Jupitera vizija je ograničena i zato nam treba vođa ili mentor.
6 – Uz razvijanje odnosa sa guruom ili učiteljem (vanjski pristup stjecanju znanja) također treba naučiti i slušati "unutarnjeg gurua", odnosno crpiti znanje iz unutrašnjosti duše. Duša je po svojoj prirodi puna znanja ("ćit" na sanskritu). Na ispravan način i u pravoj mjeri kombinirati unutarnji i vanjski pristup je dobitna kombinacija. Retrogradni Jupiter okreće viziju prema unutra: meditirati više tokom ovog perioda.
7 – Povoljno je preuzeti modele i projekte koji su uspostavljeni i provjereni i obnoviti ih i dati im novi život. Nije povoljno započinjati projekte „iz nule“, bez vodstva, savjetnika, mentora i slično.


Nema komentara:

Objavi komentar