nedjelja, 24. siječnja 2016.

RAHU U LAVU DO 18.8.2017.

Krajem sljedećeg tjedna Rahu ulazi u sideralni znak Lava. Taj tranzit će trajati godinu i pol dana i evo što nas može očekivati:
Rahu u Lavu donosi porast ambicije i želje da se bude prepoznat kao jedinstven, originalan, poseban, izvrstan...
Predstavlja fascinaciju sa vodećim ulogama, sa glamurom i sjajem. Zavedenost pretencioznim političkim položajima ili općenito položajima moći i utjecaja.
Zanimati će nas privilegije i povlastice koje dolaze sa vodećim položajima.
Očit će postati menatlitet pozera te ćemo primjećivati maske koje navlačimo i ta spoznaja će potresti temeljima vodećih uloga. Krađom identiteta (ili lažnim predstavljanjem) te prevarama će se razotkrivati slabosti u području vođenja i utjecaja, ali i velikodušnosti te zaštite i pomaganja potrebitima. Pojavljivati će se imitatori koji oponašaju ulogu "sunca", centralne figure, oca, vladara, autoriteta i slično.
Pod ujecajem Rahua u Lavu postati ćemo ekstremno fokusirani na glamur, pradstavljati se možemo kao utjecajni karizmatici i tražiti društvo sličnih: slavnih, blještavih, glamuroznih. Raste zanimanje za svečanosti, mjesta gdje se možemo pokazati i nastupiti.
Zbog toga efekt je također opsjednutost izgledom, ugledom, reputacijom, statusom u društvu i zajednici.
Sami ćemo sebi davati pravo da uzmemo ono što nam ne pripada: samoprozvani lideri, gurui, pripadnci elite, političari itd... Samopouzdanje stoga raste, ali je bazirano na iluziji iako smo uvjereni da je stečeno pravedno i u skladu sa zakonom.
Zapravo sve što se traži je priznanje originalne izvornosti, genijalnosti i jedinstvenosti. No, to se ne može postići zbog manipulacije koju prije ili kasnije prepoznamo i tada slijedi ekskomunikacija iz društva privilegiranih.
Također Rahu u Lavu predstavlja preuzimanje očinske uloge, postaje zaštitnik djece koja nemaju očeva, ali i ljubavnik njihovih majki. Rahuaova samoprozvana veličina nije dobrodošla u Lavu.

Rahu u Lavu dovodi nove igrače ili glumce na scenu. Ti glumci obično dolaze iz stranog i neobičnog okruženja, propituju tabu teme i revolucijom uspostavljaju nove vrijednosti.


Nema komentara:

Objavi komentar