ponedjeljak, 9. rujna 2013.

Tranzit Venere kroz Vagu

Venera u Vagi stvara temu ravnoteže. Pogoduje pravednim rješenjima, diplomaciji i razumijevanju. Brine se za mir i ljubav ili bratstvo i jedinstvo. Dakle, tokom rujna grlite se, volite se, pomirite se (sa neprijateljima), pobratimite se, ujedinite se...


Ovo kaže Kalyana Varma u svojoj knjizi "Saravali" o Veneri u Vagi:
Osoba će zaslužiti teško zarađeni novac, biti puna vrlina, imati lijepu odjeću, zainteresirana za život u stranim zemljama, štititi će svoje bližnje, biti će vješta u svojim aktivnostima i dužnostima, bogata i zaslužna za mnoga obilja, slavna po tome što štuje Božanstva i svećenike (brahmane), biti će učena i srećna.




Tokom rujna Venera će biti u konjunkciji sa Saturnom i Rahuom i među ta dva intenzivna položaja pokušati stvoriti ravnotežu.


Venera je u Vagi vrlo vješta u stvaranju kompromisa. To je njena prednost koju može iskoristiti pogotovo tokom ovog burnog rujna (kada će biti u uskoj konjunkciji sa Saturnom i Rahuom). Pritom upotrebljava diplomaciju i osjećaj za pravdu i ravnotežu, stvara hramoniju i mir svuda oko sebe. Njena osnovna težnja je stvoriti uspješno zajedništvo, "win-win" situaciju, odnosno okolnosti u kojima svi pobjeđuju, a nitko ne gubi. Računajmo na te karakteristike Venere i djelujmo u tom duhu jer to je ono što će biti potrebno tokom sljedećih 20-tak dana.


Nema komentara:

Objavi komentar