nedjelja, 24. kolovoza 2014.

Danas je konjunkcija Saturna i Marsa

O ovoj konjunkciji smo već pisali ranije tokom ovog mjeseca. Danas je vrhunac konjunkcije koja se osjeća već nekoliko dana, a utjecaj ćemo nastaviti osjećati do prvih dana rujna/septembra.
Mars je vladar znaka u kojem je Saturn debilitiran te u današnjoj konjunkciji pokušava destabilizirati Saturn, ukrasti mu disciplinu, pravednost i strpljenje te posvećenost višem cilju. Tako se mogu manifestirati konflikti, niže strasti, nesporazumi u komunikaciji i suradnji i slično. Takav utjecaj će nas pratitri još nekoliko dana i biti će zaključen prvih dana rujna/septembra.
Pazimo na strpljivost tokom sljedećeg perioda, aktivna energija nam može uznemiriti um i natjerati nas da požurimo "preko reda"... ili će se možda ostvariti prilike da nešto napravimo "preko reda"... Također pripazimo na partnerstva koja dugo stvaramo i održavamo; možda je baš sad prilika za dugo očekivanu aktivnost, a u nekim slučajevima trebati će pripaziti na aktivnost koja nije kreativna. Ravnoteža će biti na testu ove dane, pravednost, strogost, disciplina i odgovornost također. Budimo odani svojim vrijednostima i sve će biti u redu.
No, Mars može manifestirati svoju kreativnu energiju ako se u sljedećim danima naše aktivnosti posvetimo borbi za ravnotežu, suradnju, sporazum i diplomaciju.
Možda je sada prava prilika da "otkočimo" neke svoje skrivene ili potisnute potencijale, ali nužno je paziti na ravnotežu, disciplinu i pravednost, odnosno postavimo moralne i ostale granice preko kojih ne bi trebalo ići ;)


Nema komentara:

Objavi komentar