ponedjeljak, 19. kolovoza 2013.

Aktualne promjene na nebu, 19.8.2013.

Dolaze najavljene promjene u sideralnom zodijaku: Sunce je prije dva dana ušlo u znak Lava, a od danas je i Mars u znaku Raka. Krenimo od Sunca:
Ako se Sunce nalazi u znaku Lava osoba će uništiti svoje neprijatelje, brzo se razljutiti, izvršiti će zadivljujuća djela, lutati će šumama, brdima i utvrdama, biti će entuzijastična, hrabra, sjajna u svojoj pojavi, jesti će meso i biti vrlo značajna. Biti će nestrpljiva, ali i snažna do zadnjeg trenutka, pričljiva, biti će poput kralja, izdašna u bogatstvu i slavi. (Kalyana Varma - "Saravali", klasično djelo đjotiša iz 10. stoljeća)Usain Bolt je rođen sa Suncem u znaku Lava. Primjećujete gore navedene odlike u njegovom primjeru?
Evo još nekoliko primjera:


Pink ima cijelu gužvu u znaku Lava: Merkur, Saturn, Jupiter, Venera, Sunce i Rahu! Totalna Lavica ;) Tome u čast još jedna "lavovska" slika;


Tu je i diva, naravno; Beyonce Knowles. 
Iako ova diva ima fokus u Djevici (Jupiter, Saturn, Venera, Merkur) što je tjera na savršenstvo do bola, Sunce je ipak u Lavu.


Nekako ne možemo izostaviti kralja: Michael Jackson.


Njegov ascendent nam nije poznat, ali sudeći po broju estetskih kirurgija koje je napravio ja glasam za Ovan.

Sljedeći je Mars koji se upravo jučer navečer preselio u znak Raka:

Mars je u Raku!
Vatreni element Mars je došao u vodeno okruženje Raka (sideralno). Danas se je desio taj trenutak, a već sutra najavljena kiša, vjetar i slično. No, trajati će kratko...
Ali Mars putuje kroz Raka do 5.10. Naravno, vatrena planeta u vodenom okruženju teško egzistira i mora se prilagoditi. Ovo je pravi trenutak za razvijanje poniznosti pod pritiskom okoline koja od nas to očekuje. Ili za one koji ne vole "pritisak (zločeste) okoline"; pravi trenutak za spoznaju mjesta na kojima treba napraviti laganu prilagodbu kako ne bi popucali po šavovima.
Čudno je Marsu, vojniku/sportašu koji juriša uvijek unaprijed, biti u znaku Raka kojemu je normalan hod unatrag ili čak trčanje unatrag. Tu se sada treba stvoriti posebna ravnoteža između napadnosti i kompeticije koju predstavlja Mars i povlačenja koje predstavlja Rak.
Zato je Mars debilitiran u Raku. Trenutno mu društvo pravi brbljavi Merkur, još nekoliko dana (do noći sa 20. na 21.8.) zato pazite što pričate ili možda iskoristite komunikaciju kako bi direktnije razjasnili stvari koje vas već neko vrijeme zbunjuju. Natjerate se da budete diplomati, suosjećajni i velikodušni, jer to ćemo ionako morati raditi sljedećih mjesec i kusur dana...
A onda sve planete polako bježe i Mars ostaje usamljen u Raku, dobro da se okrenemo prema unutra, malo introspekcijske akcije, izvucimo ono što skrivamo u srcu, duboko duboko i odradimo to
Ukratko; vatra može biti najbolji prijatelj, ali i najveći neprijatelj... zavisi kako je koristimo (ili ne koristimo)...Pametno iskoristite ovu vatru u vodi; skuhajte nešto fino ;)

Nema komentara:

Objavi komentar