utorak, 9. prosinca 2014.

Trenutni položaj na nebu: Venera u Strijelcu

Venera u Strijelcu:
sloboda, nezavisnost, romantizam, avanturizam, idealizam, optimizam, nada, vjera, uzbuđenje, entuzijazam, strast, humor, ceremonije, rituali, humanizam, filozofija, religija, otvoren um, podučavanje, putovanja, ljubaznost, znanje...Evo što kažu klasični spisi o položaju Venere u Strijelcu:

Osoba koja ima Veneru u Strijelcu biti će blagoslovljena dobrim rezultatima koji proizlaze iz vrlina, izvršavanja dužnosti i obilja, biti će draga svim ljudima, biti će sjajna u svakom pogledu, imati odličnu osobnost, zasjati će poput Sunca pred članovima svoje obitelji, biti će učenjak, posjedovati će krave, voljeti se ukrašavati, uživati u blagostanju, supružniku i sreći, biti će kraljev ministar, biti će vješta, imati će snažno i dobro građeno tijelo i biti će poštovana od svih.
(Kalyana Varma - Saravali)

Ako je Venera pozicionirana u Strijelcu osoba je sretna zbog braka i supružnika, zbog potomstva te zbog prihoda i obilja. Kraljev je ministar, dobrog karaktera, voli poeziju i uživa u dugom životu. Pandit Dhundirađa - Đataka BharnamVenera u Strijelcu sigurno donosi želju za avanturom, osjećaj slobode, romantičnu potragu za višim ciljem i puna je optimizma, idealizma i smisla za humor. Svaka prisila u ljubavnom smislu ili partner koji predstavlja opterećenje će Veneru u Strijelcu natjerati na bijeg. Zato je potrebno da viši um stalno bude angažiran sa novim idejama i na taj način nikada se neće osjetiti potreba za bijegom. Zabava je ono što je bitno za ovakvu Veneru, smisao za humor u ljubavi će pomoći ako ljubavni život postane predvidiva rutina (ili dosada). 

Nema komentara:

Objavi komentar