subota, 30. studenoga 2013.

Mars u Djevici - Ratnik argumentacije

Nedavno je Mars ušao u sideralni znak Djevice. Što možemo očekivati od ovog tranzita (od 26.11.2013 do 4.2.2014.)

 
Mars je u Djevici orijentiran na pronalaženje problema, detalja i sitnica. Zato je odličan za istraživanja, pogotovo u novinarstvu, ali i u znanosti, društvenim službama, filozofiji ili aktivnosti koje su namijenjene napretku zajednice.
Shvatiti problem do u detalje još uvijek ne znači pronaći rješenje. Zato je s ovim položajem često moguća filozofija "žrtvologije" ili stav žrtve okolnosti, situacija, problema i slično. Ovaj položaj zna biti iritantan poput "prsta u oko".
Dobro bi bilo uzeti zavjet izbjegavanja kritiziranja, okrivljavanja i sarkazma u bilo kojem odnosu.
Djevica je pod vladavinom Merkura, prevrtljiva je, neodlučna i dualnog karaktera. Mars je direktan, ne okoliša, voli se nadmetati, a pogotovo pobijediti. Zato se takav odlučan Mars ne osjeća dobro u neodlučnoj Djevici. 


Rezultat može biti želja za dominacijom prikrivena razlogom čistoće, služenja, istine i slično.
No, na kraju krajeva ovo je odličan položaj za istraživače, kriminaliste, programere i inžinjere, kritičare, liječnike, odvjetnike, zaštitnike oštećenih i obespravljenih, odnosno za sve one koji NE SMIJU biti u krivu. 


Mars u Djevici (Kalyana Varma u svom djelu Saravali):
osoba će biti slavljena i vrijedna počasti, ali neće biti bogata. Priželjkivati se seksualno sjedinjenje i voljeti će muziku, biti će slatkorječiva i ljubazna i imati različite izvore gubitaka. Neće biti neustrašiva, ali će biti učena, poznavati će svete spise i biti će vješta u umjetnosti, voljeti će čistoću, ljepotu i biti vješta i uspješna u svojim aktivnostima.

Nema komentara:

Objavi komentar