petak, 1. studenoga 2013.

Venera u Strijelcu

Period od 30.10.  do 5.12.2013. obilježiti će tranzit Venere kroz sideralni znak Strijelca. Ovdje je nekoliko komentara o efektima tog tranzita:


Onaj koji ima Veneru u Strijelcu biti će blagoslovljen dobrim rezultatima koji proizlaze iz vrlina, izvršavanja dužnosti i obilja, biti će drag svim ljudima, biti sjajan u svakom pogledu, imati odličnu osobnost, zasjati će poput Sunca pred članovima svoje obitelji, biti će učenjak, posjedovati će krave, voljeti se ukrašavanje, uživati u ​​blagostanju, supružniku i sreći, biti će kraljev ministar, biti će vješt, imati će snažno i dobro građeno tijelo i biti će poštovan od svih.
(Kalyana Varma - Saravali)


Ako je Venera pozicionirana u Strijelcu osoba je sretna zbog braka i supružnika, zbog potomstva i zbog prihoda i obilja. Kraljev je ministar, dobrog karaktera, voli poeziju i uživa u dugom životu. Pandit Dhundirađa - Đataka Bharnam


Venera u Strijelcu sigurno donosi želju za avanturom, osjećaj slobode, romantičnu potragu za višim ciljem i puna je optimizma, idealizma i smisla za humor. Svaka prisila u ljubavnom smislu ili partner koji predstavlja opterećenje će osobu sa Venerom u Strijelcu natjerati na bijeg. Zato je potrebno da viši um stalno bude angažiran sa novim idejama i na taj način nikada se neće osjetiti potreba za bijegom. Zabava je ono što je bitno za ovakvu Veneru, smisao za humor u ljubavi će pomoći kada ljubavni život postane predvidiva rutina (ili dosada).


Termini koje možemo povezati sa Venerom u Strijelcu su:
sloboda, nezavisnost, romantizam, avanturizam, idealizam, optimizam, nada, vjera, uzbuđenje, entuzijazam, strast, humor, ceremonije, rituali, humanizam, filozofija, religija, otvoren um, podučavanje, putovanja, ljubaznost, znanje...

Nema komentara:

Objavi komentar