ponedjeljak, 25. studenoga 2013.

Škorpion

Odlučan, emocionalan, intuitivan, snažan i strastven, uzbuđujući i magnetičan, ljubomoran, uvredljiv, kompulzivan, opsesivan, tajanstven i tvrdoglav...

 
Škorpioni imaju mračan i misteriozan stil koji je kombiniran sa neodoljivim osobnim magnetizmom. Na taj način stvaraju fascinaciju kod članova suprotnog spola. Oni su puni uzbuđenja i trebaju partnera koji će biti sposoban odgovoriti na njihov kapacitet da idu do kraja pa čak i dalje. Škorpionu su duboko emocionalni, intuicija je zadivljućuje precizna tako da njihove antene mogu primijetiti partnera na prvi pogled. Ipak dio sebe trebaju zadržati u privatnosti jer znaju reagirati burno ukoliko partner previše zađe u njihovu privatnost.
Škorpioni znaju biti pretjerano dominantni u odnosima. To se pogotovo dešava ako osjete da je partner slabiji od njih. Njihov najveći problem je da pronađu nekoga tko bi bio dovoljno snažan da izdrži njihov tempo i da bude dovoljno interesantan da predstavlja izazov i da naravno ostane izazov na duge staze. Jednom kada nađu pravu osobu oni će postati partneri do kraja života.



Škorpion je nepokretan znak, negativan, strastven (rađasičan), kapha konstitucije, ženski, nijem, nasilan, plodonosan i svestran znak i predstavlja intenzivne i dramatične osjećaje.
Škorpioni su odlučni, disciplinirani, samo-kontrolirani, neustrašivi, ustrajni, energični, intenzivni, dinamični, usmjeren na sebe, jednostavan i jasan u predstavljanju svojih ideja i misli, vrlo osjetljiv, introvertiran, tajanstven, tvrdoglav i zaštitnički obramben.
Obično su šutljivi, rijetko su nasmiješeni i duboko razmišljaju o stvarima. Njihova reakcija zna biti nagla, silovita i iznenadna. Nedostaje im strpljenja. Zbog njihove šutnje mogu biti krivo shvaćeni iako mogu biti pošteni i nevini.
 


 

Nema komentara:

Objavi komentar