ponedjeljak, 25. studenoga 2013.

Škorpion

Odlučan, emocionalan, intuitivan, snažan i strastven, uzbuđujući i magnetičan, ljubomoran, uvredljiv, kompulzivan, opsesivan, tajanstven i tvrdoglav...

 
Škorpioni imaju mračan i misteriozan stil koji je kombiniran sa neodoljivim osobnim magnetizmom. Na taj način stvaraju fascinaciju kod članova suprotnog spola. Oni su puni uzbuđenja i trebaju partnera koji će biti sposoban odgovoriti na njihov kapacitet da idu do kraja pa čak i dalje. Škorpionu su duboko emocionalni, intuicija je zadivljućuje precizna tako da njihove antene mogu primijetiti partnera na prvi pogled. Ipak dio sebe trebaju zadržati u privatnosti jer znaju reagirati burno ukoliko partner previše zađe u njihovu privatnost.
Škorpioni znaju biti pretjerano dominantni u odnosima. To se pogotovo dešava ako osjete da je partner slabiji od njih. Njihov najveći problem je da pronađu nekoga tko bi bio dovoljno snažan da izdrži njihov tempo i da bude dovoljno interesantan da predstavlja izazov i da naravno ostane izazov na duge staze. Jednom kada nađu pravu osobu oni će postati partneri do kraja života.Škorpion je nepokretan znak, negativan, strastven (rađasičan), kapha konstitucije, ženski, nijem, nasilan, plodonosan i svestran znak i predstavlja intenzivne i dramatične osjećaje.
Škorpioni su odlučni, disciplinirani, samo-kontrolirani, neustrašivi, ustrajni, energični, intenzivni, dinamični, usmjeren na sebe, jednostavan i jasan u predstavljanju svojih ideja i misli, vrlo osjetljiv, introvertiran, tajanstven, tvrdoglav i zaštitnički obramben.
Obično su šutljivi, rijetko su nasmiješeni i duboko razmišljaju o stvarima. Njihova reakcija zna biti nagla, silovita i iznenadna. Nedostaje im strpljenja. Zbog njihove šutnje mogu biti krivo shvaćeni iako mogu biti pošteni i nevini.
 


 

Nema komentara:

Objavi komentar